Patrick Bosschaerts wint BSS Blitz!

By | september 6, 2017

Op dinsdag 5 september vond de algemene ledenvergadering plaats, zoals gebruikelijk gevolgd door het snelschaak kampioenschap. Van de 15 leden die de ALV bijwoonden, speelden 13 leden mee met de Blitz. Onder leiding van omroeper en zoetgevooisde bariton Pieter Snyers konden we erin vliegen voor 9 enerverende ronden. Grote hoogtepunten werden afgewisseld door vreselijke blunders, en vaak bleek dat 5 minuten voor een hele partij niet zo veel tijd is…

Het toernooi werd gewonnen door Patrick, links op de foto hierboven in zijn partij tegen penningmeester Gene. Een foto van een blitzpartij geeft helaas niet de snelheid aan waarmee gespeeld wordt maar toch…  Patje wist 8 van zijn 9 partijen te winnen met degelijk schaak, en moest slechts 1 partij afgeven wegens een tijdnoodprobleem. Omdat uw verslaggever zelf meespeelde, ontbreekt het hier aan subtiele details over de gespeelde partijen van de winnaar, maar belangrijker dan dat – het was een gezellige en sportieve avond! Zeker en vast een mooi begin van het nieuwe schaakseizoen!