Een geimproviseerde schaakavond in de Nova!

By | november 1, 2017

Op de laatste dag van oktober ging er iets mis. De magnetische sleutel van lokaal Oudebaan werkte niet en de deur bleef dicht… Een geluk bij een ongeluk was dat materiaal voor het schaakkamp van de gemeente schilde nog bij Paul in de achterbak van de wagen lag. Snel even de Nova binnengesprongen met de vraag of we tijdens de renovatie toch al even konden komen spelen. Dank aan uitbater Marc en barman Patrick dat ze meteen alles voor ons geregeld hebben, en de schaakavond gewoon door kon gaan!

De eerste zet in de nieuwe Nova werd gespeeld door een hoogwaardigheidsbekleder die even over was uit het verre Oosten, namens Michel Dockx die vervolgens een dijk van een partij speelde en Jurgen op remise hield!

Komende weken wordt “ons” lokaal gerenoveerd, dus we spelen voorlopig nog wel aan de Oudebaan!

20171031